НАЧАЛО ГЕРБ Нова младежка структура на ГЕРБ-Перник се учреди в община Ковачевци.

Нова младежка структура на ГЕРБ-Перник се учреди в община Ковачевци.

269
0
СПОДЕЛИ

IMG_3533„Участието и членуването  в младежката организация на ГЕРБ не е просто желание и възможност за принадлежност към съвременна организационна структура или активни занимания заедно с приятни близки хора и приятели. Да бъдеш част от МГЕРБ е голяма възможност ти самият с предложенията си, с участието в събитията или чрез уменията си да създаваш и да променяш реалността.”Това каза народният представител от ПП ГЕРБ-Перник Ирена Соколова  при учредяването на структурата на МГЕРБ в община Ковачевци и добави :” Вие показвахте и до този момент как с младежка енергия, но и с много постоянство можете да постигате чудесни резултати и в личната си кариера и в обществените дела. За да продължите в тази посока и занапред, трябва да пазите вярата си и заедно да съхраняваме прекрасните отношение по между ни.”
Младежите са нашият авангард и бъдещето на ПП ГЕРБ, обърна се към участниците в учредителното събрание областният координатор на партията в Перник д-р Вяра Церовска В словото си тя подчерта, че ГЕРБ е национално отговорна партия, която дава равен шанс за развитие на всички български граждани. Д-р Вяра Церовска подчерта, че МГЕРБ има голяма роля в утвърждаването на десния политически модел в България.

„Областната структура на ПП ГЕРБ винаги е подкрепяла развитието на младите хора, най-малкото защото и ПП ГЕРБ е сравнително млада партия. Приноса на младежите за развитието на ГЕРБ, както на национално, така  и на местно ниво е безспорен. Изразявам искрената си радост, че към структурата на ПП ГЕРБ в община Ковачевци днес се създава и младежка организация, която с желанието си за работа, искреността на членовете си и трудолюбието им не се съмнявам,  ще допринесе за развитието както на партията ни така и на самата община,”каза още областният координатор на партията в Перник д-р Вяра Церовска.Тя допълни,че младите хора от Ковачевци няма да бъдат оставени сами в живота на партията,а ще бъдат подкрепяни за развитието на потенциала им от областния координатор на МГЕРБ-Денислав Захариев.

”Целта на МГЕРБ е да събира младите хора и  да създава приятелства. Целта ни е чрез многобройните ни инициативи да бъдем полезни на общността, в която живеем. Именно това са основните цели на организацията ни, както и обучението и личностното развитие на членовете ни. Пожелавам на членовете на новоучредената ни  структура много успехи, както в партиен така и в личностен план.” Това каза на учредителното събрание в Ковачевци областният координатор на МГЕРБ-Перник Денислав Захариев.
IMG_3663
IMG_3634

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име