НАЧАЛО ГЕРБ Д-р Вяра Церовска:”Ние сме партията,която показа как трябва да се работи”

Д-р Вяра Церовска:”Ние сме партията,която показа как трябва да се работи”

236
0
СПОДЕЛИ

P8205109

„Вече 6 години ПП ГЕРБ – Перник гради своята политика, като работи главно в посока съчетаване на добрите практики, ценности и идеи на ЕС заедно с българските традиции и идеали“. Това заяви областният координатор на ПП ГЕРБ – Перник д-р Вяра Церовска на пресконференция в града днес. Тя покани журналистите, членовете и симпатизантите на ГЕРБ на 6-тия рожден ден на партията, който ще се състои на 24 август от 11:00 часа на хижа „Славей” в Перник. „Ние имаме право да направим този празник, защото ако през 2009 година, на парламентарния вот, получихме голямото доверие на българите и то се дължеше от една страна на разочарованието, което всички имахме от тройната коалиция и от друга страна на подкрепата към лидера на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, то през тази 2013 година, на този парламентарен вот, ние отново сме първа политическа сила. Дължим го на това, което направихме по време на управление на ПП ГЕРБ”, каза д-р Церовска и допълни: „Донесохме оптимизъм на българите, че нещата в България започват да се случват. Построихме пътища, направихме църкви, създадохме нови детски градини, участвахме много активно в модернизирането на здравеопазването, направихме много за това парите от ЕС да пристигат в земеделието. Разбира се всеки плаща своята цена, ние също. Грешките, които допуснахме, ни струват не малко. Ние обаче виждаме сами своите грешки, анализираме ги и се стремим да не се случват. Няма по-лошо от това, да сееш омраза в собствения си народ. Ние сме партията, която се бори за по-голямо доверие, за по-голямо спокойствие чрез икономически растеж. Ние сме тези, които в най-голяма степен показахме, че трябва да се върви по европейския път и ще го направим. Ние сме партия, която показа как трябва да се работи.”

„Членската маса на ПП ГЕРБ – Перник се увеличи многократно и продължават да пристигат заявления за членство в партията“, съобщи д-р Церовска. Тя поясни, че в редиците на ПП ГЕРБ има цели семейства, както и хора от всички възрасти, които изявяват желание да станат членове на партията на Бойко Борисов. „Последен пример за това са Тереза от Радомир и Венцислав Иванов от Перник, които са младо семейство. В края на миналата година е подал заявление за членство в ПП ГЕРБ – Перник и 87 годишният Панчо Цеков. Тази година на 1 март излезе решението за приемането му в редиците на ПП ГЕРБ – Перник“, поясни д-р Церовска. Тя поясни, че 74 са новите членове на партията в Област Перник от началото на 2013 година до настоящия момент. За Община Перник те са 60, в Земен -4 и в Община Ковачевци 10 младежи са се влели в редиците на младежката организация на ПП ГЕРБ – Перник.

„Ние в ГЕРБ залагаме на активната гражданска съвест, защото само мислещите, мотивирани и отговорни хора могат да бъдат пълноценни граждани и да градят бъдещето си, своето и това на децата си”,сподели пред присъстващите журналисти областният координатор д-р Вяра Церовска и отново отправи покана към тях да присъстват на празника на партията в Перник.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име