НАЧАЛО ГЕРБ ПП ГЕРБ-Перник тържествено отбеляза 6-тия си рожден ден

ПП ГЕРБ-Перник тържествено отбеляза 6-тия си рожден ден

318
0
СПОДЕЛИ

16edfcdcf1c3bde46183f87d0acaaacaСтруктурата на ГЕРБ-Перник отбеляза своя 6-ти рожден със станалия вече традиционен празник под хижа”Славей” в Голо бърдо.Стеклите се перничани и гости бяха посрещнати от областния координатор на партията д-р Вяра Церовска.Тя се похвали за постигнатото от ПП ГЕРБ-Перник и заяви : „Ние пишем историята на партията в област Перник, защото преди 6 години – на 20 август, 2007 година стотина човека убедени и вярващи в идеите на програмата ГЕРБ и на лидера Бойко Борисов учредихме политическа партия ГЕРБ – Перник. Заедно с хиляди перничани, които също вярваха в този проект с над милион българи ние дадохме своя вот на доверие за управление на България от политиката на политическа партия ГЕРБ. Сега имаме 24 клуба в нашата област. Имаме кметове на общините Радомир, Трън и Земен. Получихме доверието на жителите и на най-големия пернишки квартал „Изток”. Наши активни членове са кметове и на редица други населени места.Това са хора, които правят политиката на местно ниво. Най – голямото богатство на нашата партия са тези над 1000 активни членове, които работят за това политиката в Перник да бъде политика на политическа партия ГЕРБ. Ние искаме модерна България! Следващите месеци ще бъдат изключително трудни и много важни за това какво ще бъде управлението на страната за поколения напред. Ние искаме България с разумно и силно правителство. Ние искаме България обърната към Европа и към европейските ценности”,каза още д-р Церовска,след което обяви официално кандидатът от ГЕРБ за кмет на община Трън-Станислава Асенова.Там на 29 септември т.г. ще се проведат частични местни избори.

Делян Добрев-народен представител от ПП ГЕРБ-Перник също приветства членовете и симпатизантите на партията в областта по повод рождения ден и каза: „За ужас на нашите опоненти, ГЕРБ няма да се загуби, а ще става още по-силен. Това, че днес не сме в управлението, може би е нещо добро, защото хората могат да сравнят нашето управление с управлението на държавата в момента, което много хора не одобряват. Повече реформи ще направим при следващ управленски мандат на ГЕРБ. Много от решенията на „новата тройна коалиция“ са грешни, въпреки опитите, да се играе на тънката струна на социалните нужди на хората с разходи от бюджета. В момента не виждаме и подкрепа на малкия и средния бизнес“, каза народният представител от ПП ГЕРБ-Перник- Делян Добрев.Той призова за по-скорошни предсрочни парламентарни избори и добави, че положителната страна на евентуалната дата за избори през май2014 г. е, че няма да се плащат 2 пъти пари за избори. „Въпросът е до тогава да не се правят грешки в държавата, които ще отнемат години да бъдат оправени” , каза още бившият министър на енергетиката.

На тържеството по повод 6-тия рожден ден на ПП ГЕРБ-Перник областният координатор д-р Церовска връчи официално членската карта и поздравителен адрес на най-възрастния член на партията 87 годишният Панчо Цеков от Перник.Подарък получи и 8 месечната Ния ,която е първото 100 % ГЕРБ-ерско бебе.И на рожден ден като на рожден ден-имаше голяма торта с логото на ГЕРБ,която по-късно бе раздадена на малките и порасналите деца.За доброто настроение се присъстващите на празника с погрижиха пернишката рок-група”DEEP STATE” и гордостта на Перник-Николета Станойкова от „Гласът на България и поп-фолк изпълнителката Глория.

IMG_3914IMG_3929IMG_3954IMG_3958IMG_3972IMG_3949IMG_3889

Още снимки може да видите от тук.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име