НАЧАЛО ГЕРБ Станислава Асенова положи клетва като кмет на Трън

Станислава Асенова положи клетва като кмет на Трън

144
0
СПОДЕЛИ

< ![endif]–>

031Новоизбраният кмет на гр.Трън Станислава Асенова положи клетва на тържествено заседание на Общинския съвет на града. С встъпването си в длъжност, Асенова обеща да продължи да работи за динамичното развитие на града и превръщането му в по-добро място за живот. „Длъжни сме да работим заедно с отговорност към хората.  Нека със самокритичност да коригираме грешките и слабостите си, за да вървим напред в изпълнение на мисията си на отговорни граждани пред своите избиратели.”-заяви новият кмет на Трън минути, след като положи клетва.

Станислава Асенова е работила повече от три години в екипа на предишния кмет на града. Била е ръководител на няколко от проектите, реализирани от община Трън по различни оперативни програми. Тя обеща съвсем скоро да бъде открита санираната сграда на единственото училище в общината – СОУ „Гео Милев“, в което се обучават близо 300 ученици. В близките месеци трябва да приключи ремонта на бившия дом за деца и юноши, където ще бъде обособен център за настаняване от семеен тип на възрастни хора с увреждания. В края на месец октомври се очаква да бъде открита и новата велопътека за екстремно каране, която се строи по Програмата за развитие на селските райони. Тогава ще бъде открит и туристически информационен център . Освен да получат полезна информация за местните забележителности, там туристите ще могат да наемат и велосипеди.

Кандидатурата на Станислава Асенова беше издигната от ПП ГЕРБ. Тя победи в частичните избори, които бяха насрочени, след като предишния кмет Станислав Николов подаде оставка. Асенова успя да победи още на първи тур, като за нея гласуваха близо 60% от избирателите на общината.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име