НАЧАЛО ГЕРБ Народният представител от ПП ГЕРБ Ирена Соколова беше специален гост ...

Народният представител от ПП ГЕРБ Ирена Соколова беше специален гост на литературната премиера на алманаха „Културна палитра“

129
0
СПОДЕЛИ

1383110_10200706953579170_565803639_nНародният представител от ПП ГЕРБ Ирена Соколова  беше специален гост  на литературната премиера на алманаха „Културна палитра“.  В Двореца на културата в Перник бе представен петия пореден брой на списанието за литература, изкуство и креативност, в което освен пернишки автори са представени и творци от страната и чужбина.  Соколова поздрави всички присъстващи и заяви, че е изключително щастлива да бъде част от хората, които целят превръщането на Перник в истинско средище на културата.

„Не можем да не се радваме на всеки нов брой на Културна палитра, тъй като в мрака на бездуховността, списанието е тънка свещица, която озарява сърцата ни. Далеч от тежкия бит и злободневието, Културна палитра е феноменът, който доказва, че културните традиции на града ни са съхранени в творбите на писатели, поети и художници. Нещо повече – списанието надхвърля регионалните мащаби и все повече се утвърждава като форум на творците от цяла България – и за най-утвърдените автори е въпрос на престиж да публикуват тук творбите си. Като перничани можем да се гордеем с това.“-заяви Соколова, след което прочете стихотворението „Прераждане“, написано от един от авторите на сп. „Културна палитра “ Владимир Виденов.

10310_10200706953019156_1162377079_n

В заключение нардният представител пожела много успехи на екипа, който създава алманаха „Културна палитра“, защото културата е онзи лъч светлина и онази сила, която  дава красив смисъл на живота и ни води към  бъдещия прогрес.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име