НАЧАЛО ГЕРБ Народният представител от ПП ГЕРБ Ирена Соколова изненада с подаръци децата...

Народният представител от ПП ГЕРБ Ирена Соколова изненада с подаръци децата от 1-во ОДЗ „Миньорче”

169
1
СПОДЕЛИ

1383110_10200706953579170_565803639_n (1)Народният представител от ПП ГЕРБ Ирена Соколова изненада децата  от    ОДЗ 1 „Миньорче”   в Перник  с подаръци за спорт и пособия за игра и обучение. Поводът за щедрия жест бе откриването на новия филиал на детското заведение.  В него ще се помещават  около 70   деца от   две яслени и една градинска  групи. За тях ще се грижат специално подготвени педагози.  Самите малчугани  не скриха щастливите си усмивки,  с които показаха, че са изключително доволни от подаръците, които получиха. Те също поднесоха изненада на  всички гости на официалното откриване –  специално подготвена програма от песни и танци.

„Децата са нашето бъдеще и аз искрено вярвам, че те заслужават много внимание и грижа. От днес малчуганите на Перник  имат още едно място, където да изживеят много щастливи мигове, които да направят детството им вълнуващо и незабравимо. Пожелавам им да усвоят и много полезни знания и да се превърнат в достойни, знаещи и можещи личности. ”-заяви Ирена Соколова.

В новият филиал  са осигурени всички условия за обучението и заниманията на децата между 3 и 6 години.  Трите групи ще се помещават в двуетажна изцяло реновирана сграда.  Всички помещения са изключително уютни и  оборудвани с нови  мебели. Снабдени са и с модерни санитарни възли , разделени за момчета и момичета. Директорката на ОДЗ 1 „Миньорче“ г-жа Захариева искрено благодари за подкрепата на всички. В края на празненството персоналът на детското заведение почерпи гостите със саморъчно направени сладкиши, баници и питки.

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име