НАЧАЛО ГЕРБ МГЕРБ-Перник дари средства за лечението на онкоболно момче

МГЕРБ-Перник дари средства за лечението на онкоболно момче

122
0
СПОДЕЛИ

< ![endif]–>432036_4410239593089_1866493676_n-1По повод наближаването на коледните празници МГЕРБ-Перник, за поредна година проведе благотворителна инициатива, която цели финансово подпомагане на нуждаещ си жител на областта. Младежката структура дари сумата от 300 лв. за момче, което се нуждае от спешна операция в чужбина. Средствата бяха събрани по време на коледното парти на членовете на ПП ГЕРБ-Перник.

„С нашите инициативи се стремим да помагаме, както на местната общност така и на отделни нейни членове. Съзнаваме, че събраната сума не е достатъчна, но се надяваме да дадем положителен пример, с който да заразим имащите възможност да помагат още по-активно. ” –заяви общинският координатор на МГЕРБ-Перник Денислав Захариев.

Сумата ще послужи за лечението на 23-годишен младеж, който страда от онкологично заболяване. Лечението му ще се извърши в болница в Турция. Организирането на благотворителни инициативи и коледни изненади за жителите на Перник се превръща в традиция за МГЕРБ. Броени дни остават и до пускането на устройство за безжичен интернет в един от тролеите на града. Това е подарък, който правят младежите от структурата на всички граждани на общината.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име