НАЧАЛО Младежи Младежите от ГЕРБ-Перник зарадваха съгражданите си с оригинална коледна изненада

Младежите от ГЕРБ-Перник зарадваха съгражданите си с оригинална коледна изненада

262
0
СПОДЕЛИ

20131218_154654Жителите на гр.Перник се сдобиха с оригинална коледна изненада. Те получиха възможност да използват безплатен интернет, докато се возят в градския транспорт. Идеята за подаръка бе на МГЕРБ-Перник и вече е факт. Подаръкът е на стойност 400 лв и ще радва жителите на Перник за една година. За сега Wi Fi може да се използва само в един от тролеите на градския транспорт, но надеждите са в близко бъдеще подобна услуга да бъде предоставена и в някой от автобусите.

„Радвам се,че успяхме да изпълним едно наше обещание, което дадохме към жителите на Перник . Вече е факт първият тролей, който е оборудван с устройство, чрез което всеки може да използва безплатен интернет. Надяваме се нашата инициатива да се хареса на перничани и да им бъде полезна, а ние ще направим всичко възможно да оборудваме с подобни устройства и други превозни средства от градския транспорт.”-заяви областния координатор на МГЕРБ-Перник Денислав Захариев. Той добави, че младежката структура на МГЕРБ в Перник ще продължи да реализира инициативи , които създават по-добри условия за живот и работа на съгражданите им.

20131218_154823

Специални гости на официалното откриване бяха областният координатор на ЖГЕРБ Милена Миланова и председателят на Общинският съвет в Перник Владислав Караилиев. Те пожелаха на младежката структура никога да не спира ентусиазма, с който работят и да продължават да бъдат генератор на нови идеи.

20131218_15472820131218_154857

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име