НАЧАЛО ГЕРБ ПП ГЕРБ номинира Васко Кирилов за кандидат –кмет на Богданов дол

ПП ГЕРБ номинира Васко Кирилов за кандидат –кмет на Богданов дол

302
0
СПОДЕЛИ

< ![endif]–>

Vasko KirilovПП ГЕРБ-Перник официално представи своята номинация за кмет на село Богданов дол. Името на кандидат-кмета на ГЕРБ е Васко Кирилов. Той е най-младият кандидат от четиримата претенденти. Въпреки, че е само на на 26 години той успя да докаже своите качества още преди две години, когато след земетресението от 2012г. Тогава в качеството си на координатор на партия ГЕРБ в Богданов дол,той пое инициативата и помогна на най-пострадалите жители от селото да получат средства, с които да ремонтират повредените си имоти.

20140220_130318Според Кирилов основните проблеми в Богданов дол са свързани с инфраструктурата. Съществува неотложна нужда от асфалтиране на улици, редовно сметоизвозване, набавяне на повече кофи за смет и възстановяване на старите водоизточници. „Имам намерение да помогна за ремонтиране на спортните площадки в селото, които младите хора да пълноценно да използват. ”-заяви Кирилов. Кандидат –кметът обеща, че поне веднъж месечно ще организира приемна на представители на Общинския съвет в Перник, които ще изслушват проблемите на жителите и ще съдействат за бързото им разрешаване. Председателят на ОбС-Перник Владислав Караилиев и неговият заместник Пламен Борисов вече се срещнаха с граждани на Богданов дол и се запознаха с основните им притеснения.

На пресконференцията присъстваха и представители на областното ръководство на ПП ГЕРБ – Перник. Сред тях бяха организационният секретар на общинското ръководство на ПП ГЕРБ – Милена Миланова, областният координатор на МГЕРБ-Денислав Захариев, председателят на ОбС-Перник Владислав Караилиев и Румен Танев- член на общинското ръководство на ПП ГЕРБ-Перник.

20140220_130958„Васко Кирилов познава проблемите на Богданов дол, тъй като винаги е живял там. Той вече има изградена концепция за тяхното разрешаване и аз съм убедена, че ще успее, стига и жителите на селото да подкрепят неговата кандидатура на изборите за кмет на 16 март. „ –заяви организационният секретар на общинското ръководство на ПП ГЕРБ Милена Миланова . Тя добави, че уверена, че той има достатъчно сили и енергия, да реши голяма част от проблемите на село Богданов дол.”Пожелавам на Васко успешна кампания, която да завърши с победа. „-допълни Миланова.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име