НАЧАЛО ГЕРБ Милена Миланова: ”Сечта, която се извършва в местността „Голо Бърдо“ е санитарна”

Милена Миланова: ”Сечта, която се извършва в местността „Голо Бърдо“ е санитарна”

158
0
СПОДЕЛИ

< ![endif]–>

milanova_milenaГледам и не вярвам на очите си! Млади хора, с активна гражданска позиция искат политически оставки, в желанието си да спасят гората в местността „Голо Бърдо“. Уважаеми млади съграждани, най-напред искам да Ви поздравя за това, че имате енергията и силата да обърнете внимание на нещо по-различно от личните проблеми. В днешно време малко хора го правят. По отношение на „Голо Бърдо“. Имам претенцията да познавам доста добре района. Вероятно сте забелязали, че там има една изоставена писта, която преди много години радваше перничани, но вече я няма. Преди години паркът на така наречения „Профилакториум“ беше място, на което човек можеше спокойно да се полюбува, защото изглеждаше прекрасно, но отдавна не е така. За ваше сведение по настояване на общинските съветници от ГЕРБ не бе одобрено предложението на г-н Нено Темелков болницата да бъде превърната в дом за лекуване на хора с психични проблеми.

Сечта, която се извършва в местността „Голо Бърдо“ е санитарна. Зная го, защото след публично изнесения от вас сигнал си направих труда да се запозная със случая и документите по него. Това означава, че е крайно необходима за самата гора и се наблюдава непрекъснато от контролните органи. Но не това е важното в случая, защото съм убедена, че вече сте го разбрали. Важно е, че имате мнение, че сте пълни с енергия. Предлагам Ви да я насочите към нещата, които наистина вадят очите ни, а за съжаление в града ни те не са никак малко. Говоря за проекта „Зелена градка среда“, който ние, като съветници не подкрепихме, защото никой не счете за необходимо да ни покаже как би изглеждал града ни, още по-малко да ни пита дали това ни харесва или не. Предлагам ви да обърнете очи към невероятната подигравка с града ни, бутафорната крепост „Кракра“, и не на последно място, предлагам ви да обърнете очи към шамара, който Перник получи от Орешарски, който си позволи да разпредели от 500 млн. лева само 1 млн. за града ни, защото кмета бил АБВ, а те били БСП. Скоро имах повод да се похваля с приноса на кабинета Борисов за възстановяването на театралната зала.

Перничани нямат цвят, онези, които са избрали да управляват града ни, имат. Абсурдно е да бъдем заложници на вътрешнопартийните боричкания на левицата. Но проблемите, които ви посочих заслужават вниманието ви и аз искрено се надявам, да ни помогнете да потърсим техните отговори, с енергията, с която попитахте за любимата гора и получихте ясни отговори.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име