НАЧАЛО ГЕРБ Пламен Борисов: Защо червените в Перник се правят на зелени?

Пламен Борисов: Защо червените в Перник се правят на зелени?

148
0
СПОДЕЛИ

p_borisovЕвропа ще премахва роуминга, а БСП в Перник ще възстановяват партизанското движение.

Пернишкото БСП е безполезна за Перник – една тръба не щат да подменят в Перник. БСП върви, както се казва – от беля на беля.

Днес докато групата на БСП в Общинския съвет в Перник не смееше да гласува да се подмени една тръба под площада, за да не разсърди коалиционния си партньор ДПС в Европейския парламент решиха, че от 15 декември 2015 г. телефонният разговор или изпращането на имейл от мобилен телефон от друга страна-членка на ЕС не трябва да струват повече, отколкото същата услуга у дома .

Обществена тайна е, че пернишкото ВиК дружество е подарено на ДПС. Нищо, че ДПС в Перник няма никакъв електорат – за какво им е електорат, като си имат безгръбначен местен коалиционен партньор. Една жена ми каза (а на нея не знам кой и казал) че ако искаш да те назначат на работа във ВиК Перник трябва да станеш член на ДПС и работата ти е готова. Ама аз знам, че това са само слухове и в тях няма нищо вярно. Та управляваното от ДПС пернишко ВиК днес поиска от старейшините на Перник да му разрешат да изтегли банков кредит от 3 милиона лева, за да има да си харчи. Нищо, че същото ВиК има вземания за 10 милиона и 80% загуби във течове на вода. Рекохме ние другите съветници – ами като ще го теглите тоя кредит, барем вземете да смените тръбите под градския площад, които са на повече от половин век и сигурно при ремонта на площада ще почнат да гърмят. Аааа … не можело казаха съветниците на БСП, благодарение на чиито гласове бе одобрен проекта за ремонт на градския център. А сега да видим кой го е грижа за градската инфраструктура?

Здравата уплашена от неизбежната катастрофа на наближаващите избори и от лошите сигнали, които дойдоха днес от европейския парламент, че в Брюксел са се хванали за главите от правителството на Орешарски и поставят под съмнение въобще възможността България да харчи законосъобразно парите от еврофондовете, червената пернишка БСП реши да се прави на зелена. Явно г-н Ненко Темелков – пернишкият червен вожд, който прояде асфалт, съвсем е загубил въображение, за да поведе оределите си редици на бунт срещу една санитарна сеч на няколко бора в Голо бърдо.

Оскъдното му въображение е стигнало до извода, че е достатъчно да се провикне, че гората в Голо бърдо се изсича поголовно и народа ще смъкне от кметския трон издигнатата от собствената му партия и отдавна недолюбвана от него самия кметица г-жа Янакиева. Пардон, тя вече не е от БСП, а от АБВ и е даже кандидат за евродепутат.

Каква мъка – а пернишката БСП си няма ни един кандидат за евродепутат. Ех бедни ми г-н Темелков, сега ли разбрахте, че г-жа Янакиева за кмет не става? Защо ни я натресохте тогава, а? На всичкото отгоре премъдрото ви правителство, за да накаже кметицата си ренегатка, реши, че е най-добре да накаже всички перничани, като ни разпредели жълти стотинки по програмата за развитие на регионите.

Та гледам ги днес червените колеги в общинския съвет и се чудя защо им е да се правят на фалшиви зелени? Защо са фалшиви ли? Е няма как да ме убеди една партия, която и днес продължава с безумните си заменки да унищожава българската природа, че е загрижена за няколко бора станали жертва на санитарна сеч. Хич да не отварям дума за Карадере и други гигантски екологични безумия на БСП.

Изведнъж се сетих! Еврика! Ами да – гората им трябва да е гъста за да се крият в нея. Червените се правят на зелени, защото са се примирили, че скоро ще загубят властта и ще им се наложи да минават в нелегалност и да стават партизани. Хванах вииии … ще ставате шумкари. Гледай им ти акъла и нивото – Европейският парламент премахва роуминга, а нашите социалисти ще хващат гората.

Правителството на ГЕРБ още първата година от управлението даде на Перник магистрала, университет и нова театрална сцена. Не че е много, ама ще го виждат и пипат поколения наред. А какво даде на Перник сегашното правителство, а, г-н Темелков. Какво ще остане след вас? Ще помни ли някой, че проядохте асфалт, след като ни проглушихте ушите, че не ставал за ядене? Ще помнят ли перничани многобройните и безполезни назначения на тлъсти постове на Ваши съпартийци?

Е, а дано го помнят до следващите избори.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име