НАЧАЛО ГЕРБ Представители на МГЕРБ-Перник взеха участие във форума „Младежка заетост и насърчаване на...

Представители на МГЕРБ-Перник взеха участие във форума „Младежка заетост и насърчаване на предприемачеството сред младите”

109
0
СПОДЕЛИ

MGERB_BulgariaПредставители на МГЕРБ-Перник взеха участие във форума „Младежка заетост и насърчаване на предприемачеството сред младите”, който се проведе на 4 и 5 април в гр. Велико Търново. Срещата беше организирана по съвместен проект на сдружение „Граждани за европейско развитие на България” и фондацията на ЕНП „Мартенс Център”. На форума бяха обсъдени гледните точки на ЕС относно това как се преодоляват предизвикателствата и трудностите, свързани с младежката безработица и какви са възможностите за младежко предприемачество.

„ПП ГЕРБ работи усилено за да създаде повече възможности за реализация на младите хора в България и за насърчаване на предприемчивостта.”-заяви Андрей Павлов от МГЕРБ-Перник. Той добави, че подобни форуми имат голямо значение за младежите , тъй като на тях се разглеждат възможни инструменти за борба с младежката безработица, която е сериозен проблем в България.

Официални гости на събитието бяха заместник- председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов, депутатът Цецка Цачева и Оуен Дре, експертен представител на „Мартенс Център”.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име