НАЧАЛО ГЕРБ Кандидатите за евредепутати от ГЕРБ ще посетят Област Перник

Кандидатите за евредепутати от ГЕРБ ще посетят Област Перник

183
0
СПОДЕЛИ

123Кандидатите за евродепутати от ГЕРБ ще посетят Област Перник в понеделник (28.04.2014 г.). В 10:00 ч. водачът на листата на партията Томислав Дончев и Пламен Борисов, придружени от народния представител Ирена Соколова и общински съветници от ГЕРБ ще се срещнат с членове и симпатизанти на партията в град Перник, в офиса на ГЕРБ на ул. „Търговска“ 30. В 11:00 ч. кандидатите за евродепутати Дончев и Борисов ще се срещнат с ръководството на структурата на ГЕРБ в Община Трън, в офиса на партията на пл. „Владо Тричков“ 4 в град Трън. От 11:30 ч. Томислав Дончев, Мария Габриел и Пламен Борисов ще разговарят с членове и симпатизанти на ГЕРБ от Трън, на пл. „Владо Тричков“ 4 в града. От 12:30 ч. в град Брезник Дончев, Габриел и Борисов ще разгледат изложбата „От цвят на цвят“, в Народно читалище „Просвещение 1870“ на площад „9-ти септември“. В 13:05 ч. Томислав Дончев, Мария Габриел и Пламен Борисов ще посетят църквата „Св. Петка“, на пл. „Чорни“ в град Брезник.

В 15:35 ч. заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов, водачът на листата на партията Томислав Дончев и кандидатите за евродепутати Мария Габриел и Пламен Борисов ще открият „Алеята на дарителите“ в Градския парк на град Радомир, която е изградена с дарителски средства. От 17:00 ч. Цветанов, Дончев, Габриел и Борисов ще се срещнат с ръководството на ГЕРБ – Перник, в офиса на партията на ул. „Търговска“ 30 в Перник.

От 18:00 ч. ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Перник. Пред Двореца на културата, на ул. „Кракра Пернишки“ 1, Цветан Цветанов, Томислав Дончев, Мария Габриел, Владимир Уручев и Пламен Борисов ще представят пред гражданите на Перник основните приоритети на кандидатите на ГЕРБ за членове на Европейския парламент.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име