НАЧАЛО ГЕРБ Жители на Витошко и Крапец подкрепиха Пламен Борисов

Жители на Витошко и Крапец подкрепиха Пламен Борисов

206
0
СПОДЕЛИ

IMG_8202Група представители на жителите на изселените, заради строежа на язовир Студена села Витошко (Попово) и Крапец се събраха в клуба на ПП ГЕРБ-Перник в кв. Изток, за да изразят подкрепата си към кандидата за евродепутат Пламен Борисов. Те изразиха искрена си благодарност към Борисов, за това, че успя да разреши проблемите им, свързани с електроснабдяването на преместваеми обекти. Със съдействието на Пламен Борисов, в качеството му на заместник-председател на Общинския съвет в Перник, беше премахнат разрешителния режим , преместваемите обекти, които се ползват за лични нужди в частни поземлени имоти или урегулирани парцели на територията на Община Перник.

Ограничението отпадна с прието допълнение в преходните и заключителни разпоредби на Наредбата за преместваемите обекти, за рекламните, информационни и монументално –декоративни елементи и за рекламната дейност. Тази разпоредба служеше за основание на електроразпределителното дружество да откаже достъп до електрическата мрежа на преместваемите обекти, които те законосъобразно са поставили и ползват в имотите си.

Жителите на двете бивши села заявиха, че ще гласуват на 25 май за ГЕРБ, защото това е партията, която работи за хората. По тяхна собствена инициатива десетима души подадоха молби за членство в ПП ГЕРБ и изразиха желание да сформират клуб на партията на изселените от Витошко и Крапец. Лично Пламен Борисов им раздаде молби за членство в ГЕРБ.

„Това е един от десетките случаи, в които с много усилия сме успели да се преборим с установената система и сме направили нещо добро за хората. За ГЕРБ е без значение кое е населеното място, дали е малко или голямо, ние просто работим и ще продължаваме да го правим. И в България и в Европейския парламент ПП ГЕРБ винаги е защитавала интересите на българите“, каза Пламен Борисов. Той допълни, че залогът на изборите за европейски депутати е много голям, защото победа на ГЕРБ означава предсрочни парламентарни избори. „Призовавам всички да гласуват. Да дадат своя вот за европейското бъдеще на страната ни. Доверете се на силния отбор на ПП ГЕРБ“, допълни Борисов.

IMG_8207IMG_8191

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име