НАЧАЛО ГЕРБ Народният представител от ГЕРБ-Перник Вяра Церовска проведе приемен ден за граждани на...

Народният представител от ГЕРБ-Перник Вяра Церовска проведе приемен ден за граждани на Трън

184
0
СПОДЕЛИ

IMG_5899Народният представител от ГЕРБ-Перник д-р Вяра Церовска проведе приемен ден за граждани на Трън.  Жителите на общината споделиха с депутата редица проблеми, сред които липсата на цифровизация в района и трудности, свързани с инфраструктурата.  В рамките на приемния ден бяха повдигнати и редица въпроси от социален характер. Д-р Церовска се ангажира да съдейства за поставяне на пътни знаци на един от основните пътища в гр. Трън.  „Проблемите тук са тежки. Безработицата е причина все повече хора да търсят препитание в големите градове, а районът да се обезлюдява. В програмата на ПП ГЕРБ са залегнали мерки, които да спомогнат за развитието на по-малките населени места. На челно място сред тях  е възстановяването на финансирането по евопейските програми, които бяха спрени по време на управлението на БСП“, заяви д-р Церовска.

След приемната депутатът посети Център за настаняване от семеен тип. Там тя се срещна с възрастните хора и поговори с тях за битовите условия в центъра и най-належащите нужди към момента.

Следващата седмица Вяра Церовска ще се срещне с жителите на Земен. Приемната ще се проведе в сградата на Общината в понеделник от 10.30 до 12.00ч.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име