НАЧАЛО ГЕРБ Бойко Борисов пред ГЕРБ в Перник

Бойко Борисов пред ГЕРБ в Перник

102
0
СПОДЕЛИ

Бойко Борисов пред ГЕРБ в Перник:

‼️Ще ви разкажа приказката „Приключенията на Асен Василев в чудния свят на държавните финанси“.
Василев преди месец казва, че бюджетът е продънен и буферите са изчерпани. Как тогава изведнъж са открити 1,5 млрд лева за допълнителни разходи?

🖐🏼1,5 млрд. лв. допълнителни средства в бюджета, най-нисък дефицит и външен дълг, обезпечени социално-икономически мерки и пари за пенсионерите. Така оставихме страната след управлението на ГЕРБ. А в страната на чудесата на Румен Радев се точат язовири, данъчните измамници събират приходите и се борят с контрабандата, а един от генералите се шири в 19 имота.

⁉️Има ли двоен стандарт при провеждането на данъчни проверки? Владислав Горанов бе проверяван само заради публични публикации. Публични публикации обаче не са достатъчни за проверка на Бойко Рашков

🚨Сегашното управление няма нищо общо с нашата добронамереност. Те лъжат и търсят компромати. Източват се язовири с цел да се компрометира построеното при управлението на ГЕРБ.

🛑Служебното правителство не е спряло нито една програма или мярка за подпомагане, която прилагахме ние. Но промениха механизма за грантовото финансиране за фирмите. Сега това са не грантове, а кредити с 5% лихва.

‼️Служебният кабинет твърди, че е вдигнал пенсиите с 5%. Всъщност увеличението беше заложено от 1-ви юли в бюджета, предложен при управлението на ГЕРБ.

🚨Представете си назначения като това на шефа на НАП Румен Спецов да бяха станали при нашия кабинет. Какъв вой щеше да има!

🖐🏼 Сегашното управление плаши хората, но стоманата се закалява в битки. В преборване със страха. Ние трябва да преминем и през този период. По-силни сме от тях и ще го докажем на изборите!

Цялото видео вижте тук: https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/513093316575647/?d=n

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име