НАЧАЛО ГЕРБ ГЕРБ пита: На коя фирма са възложени дейностите по изграждането на обекта,...

ГЕРБ пита: На коя фирма са възложени дейностите по изграждането на обекта, намиращ се между двата моста в центъра на Перник

59
0
СПОДЕЛИ

На коя фирма са възложени дейностите по изграждането на обекта, намиращ се между двата моста в центъра на Перник и в непосредствена близост до бившето кино „Кракра“? Този въпрос отправи към общинската администрация общинският съветник от групата на ПП ГЕРБ Андрей Павлов.
Той коментира, че обектът се изпълнява бавно и видимо некачествено. В рамките на една година са подменени плочките в половината участък, като новите вече са изпочупени. Останалата част от обекта продължава да стои в изходна позиция, като гражданите, преминаващи в района, са принудени да дишат прах, уточни Павлов.
Той настоя на следващата сесия администрацията да посочи фирмата, ангажирана с въпросния обект. Павлов попита също как се разходват средствата от 4 -милионният кредит, който Общината изтегли за инвестиции и оборотна дейност за справяне с последиците от пандемията. Какви инвестиции са направени със заема, който данъкоплатците трябва да връщат, заключи Павлов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име