НАЧАЛО ГЕРБ ГЕРБ – Перник символично засади 15 туи

ГЕРБ – Перник символично засади 15 туи

97
0
СПОДЕЛИ

Красива леха от 15 туи засадиха около детската площадка в ковачевското село Сирищник кандидатите за народни представители от листата Коалиция ГЕРБ – СДС в област Перник Георг Георгиев, д-р Йорданка Александрова, инж. Емил Костадинов, Ивета Боянова и Христина Георгиева. Броят на красивите растения съвпадна и с номера в бюлетината за кандидатпрезидентската двойка проф. Анастас Герджиков и Невяна Митева. Местните хора се зарадваха, че по този красив начин се променя пространството в центъра на селото.

„Вярваме, че можем да имаме ускорено социално-историческо развитие. Ще бъдат положени усилия за разрешаване на политическата криза и излъчване на стабилно и ефективно управление на страната, което да се концентрира върху увеличаването на доходите, привличане на млади хора и осигуряване на повече възможности за образование, здравеопазване, работа и бизнес“, споделиха кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ – СДС пред жителите в с. Сирищник.

Разбира се, че беше обсъдена и тежката ситуация в страната, която е в плен на четвъртата вълна на пандемията . Болниците са изключително натоварени – все по-трудно става да се намери свободно болнично легло.

„Всичко това се дължи на публична пасивност, съпроводена с кадрова задкулисна активност, провалената ваксинация. Беше разпуснат Националният оперативен щаб, част от неговите членове бяха отстранени от системата на здравеопазването, а друга част сплашвани и демотивирани да участват в преодоляването на здравната криза. Тези действия се отразиха на мотивацията на голяма част от българските медици. Затова, днес липсата на послания, съвети и помощ към обществото е осезаема. И сега правителството на Радев предприема драстични мерки, но вече е късно, защото ковид кризата излезе извън контрол“, коментираха от листата.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар
Въведете име